Ook voor overkappingen moet u bij Woodpro zijn! Een overkapping biedt bescherming tegen de felle zon, regen en wind. U kunt hierdoor meer en langer genieten van de buitenlucht en uw tuin.

Hout heeft een mooie uitstraling en is daarnaast zeer duurzaam. Kies voor een eenvoudige doe-het-zelf veranda of vraag naar de speciale actieprijzen. Er zijn daarnaast ook interessante combinaties mogelijk zoals bijvoorbeeld een blokhut met overkapping.

Waarom kies je voor WoodPro?

Woodpro is één van onze meest verkochte merken. Dit komt mede door de scherpe prijs en maatwerk mogelijkheden. De blokhut type 25188 is een semi-maatwerk blokhut die te verkrijgen is in diverse afmetingen oplopend met 50 cm.

U mag zelf bepalen op welke plek een gekozen raam en/of deur in de wand wordt gezaagd. Tevens is deze Woodpro blokhut samen te stellen met of zonder overkapping. Ook kunt u kiezen tussen een wanddikte van 28 mm of 44 mm, een zadeldak of platdak en er zijn diverse houtbehandelingen mogelijk.

Overkapping met schuurtje