De vele verschillende diensten die aangeboden worden, maken het niet makkelijker om een keuze te maken voor een bepaalde provider. Het verschil in aansluitkosten, maar ook het verschil in het aanbod van aanvullende pakketten als tv- en radio, geven duidelijk voor- en nadelen aan bij de verschillende providers. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij het verschil tussen de grootste providers voor je op een rijtje gezet.

Vast mobiel netwerk

Met de Vast-Mobiel (VaMo) integratie van Felloo realiseert u maximale bereikbaarheid. Dankzij de koppeling tussen uw mobiele telefoon en uw vaste toestel, krijgt uw mobiel dezelfde functionaliteiten als uw vaste toestel. Uw collega’s zien wanneer u een oproep plaatst en of u beschikbaar bent. En: u kunt een gesprek opstarten zonder het gebruik van een app.

U kiest zelf op welk toestel u bereikbaar bent en vanaf welk toestel u zelf wilt bellen. U bent dus altijd en overal bereikbaar. Vanaf uw mobiel belt u naar de directe, interne nummers van uw collega’s en als u zelf een oproep plaatst vanaf uw smartphone, ziet de ontvanger van de oproep uw zakelijke nummer. U beschikt over één centrale voicemailbox voor beide toestellen.

Met de Vast-Mobiel integratie van Felloo hoeft u uw persoonlijke mobiele nummer niet meer aan uw klanten en relaties te geven. U beschikt over één nummer en kiest zelf op welk toestel u bereikbaar bent.

Felloo.nl